Мени

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ - за реализација на Годишен Извештај за реализација на програмата за урбано планирање, програмата за комунални дејности , програмата за Јавна Чистота и програмата за изградба и одржување на јавни објекти на општина Ѓорче Петров за 2020 година

Logo_PDF

ИЗВЕШТАЈ за реализација на Програмата за урбано планирање и програмата за комунални дејности за периодот од 01-10/2021 година

Logo_PDF

2021-11-29

Анализа на степенот и начинот на спроведување и реализација на урбанистичките планови на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2021 година

Извештај од извршената анализа на степенот и начинот на спроведување и реализација на урбанистичките планови на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2021 година

2022-12-12

Анализа на степенот и начинот на спроведување и реализација на урбанистичките планови на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2022 година

Logo_PDF

Извештај од извршената анализа на степенот и начинот на спроведување и реализација на урбанистичките планови на територијата на Општина Ѓорче Петров за 2022 година

Logo_PDF

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам