Мени

Вести

11декември

ИНТЕРЕН ОГЛАС БР. 02/2023 за унапредување на административен службеник во Општина Ѓорче Петров

20ноември

Анкетен прашалник за креирање на Буџетот на Општина Ѓорче Петров за 2024 годинa

16октомври

ОБЈАВА БР. 02/2023

05октомври

ЈАВЕН ОГЛАС бр. 02-1889/1 за распределба и доделување на финансиски средства за поддршка на спортски манифестации, спортски клубови и спортисти

22август

Обезбедени 350 ранчиња за првачињата од Ѓорче Петров

21август

Решен пристапот кон ул. Знеполе од главната ул. Ѓорче Петров

Календар на планирани настани


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед
USAID_letok   logo_iso_2021 Finansiski_indikatori Corona_virus

Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница.

Потребни ми се дополнителни информации | Политика за користење на колачиња (cookies)

Се согласувам Не се согласувам